محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: گزینه رئیس جمهور برای وزارت اقتصاد نهایی شده است

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: گزینه رئیس جمهور برای وزارت اقتصاد نهایی شده است عباس گودرزی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به طولانی شدن روند معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد گفت: جمیع شرایط اقتضا می‌کند که رئیس‌جمهور محترم هرچه سریع‌تر گزینه نهایی خود را به مجلس معرفی کند. ما وارد سال جدید شده‌ایم و سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای یک سال پیش‌رو نیاز به حضور وزیر ثابت با چشم‌اندازی چندساله دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 24
کد خبر: ۲۷۶۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، وی با اشاره به شعار سال و تأکید رهبر انقلاب بر رونق تولید و سرمایه‌گذاری افزود: یکی از الزامات تحقق این اهداف، ثبات مدیریتی در حوزه اقتصادی کشور است. سرمایه‌گذار زمانی وارد عمل می‌شود که اطمینان داشته باشد مدیریت کلان اقتصادی دچار نوسان نمی‌شود.

گودرزی با انتقاد از تأخیر صورت‌ گرفته در معرفی وزیر، تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد از زمان مقرر در قانون اساسی برای معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد سپری شده و بیش از این نباید فرصت را از دست داد و به نظر می‌رسد فرد مورد نظر رئیس‌جمهور نهایی شده و این تأخیر دیگر به صلاح شرایط اقتصادی کشور نیست.

وی با بیان اینکه مجلس آمادگی کامل دارد تا در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی را در دستور کار قرار دهد اظهار داشت: نمایندگان مجلس رویکردی تعاملی و سازنده با دولت دارند و هدف اصلی، تسهیل در زندگی مردم، بهبود خدمت‌رسانی، رونق تولید و جذب سرمایه‌گذار است؛ چرا که سرمایه‌گذاری یکی از مؤلفه‌های قدرت درونی کشور به شمار می‌رود و ربطی به تحریم‌ها ندارد.

گودرزی افزود : این روند می‌تواند به نوعی خودتحریمی منجر شود و فرصت‌های موجود را از بین ببرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره مطرح شدن لیستی ۱۴ نفره به عنوان گزینه‌های احتمالی وزارت اقتصاد گفت: این‌ها بیشتر گمانه‌زنی رسانه‌ای است. ممکن است یکی بگوید ۱۴ نفر، یکی بگوید ۲۰ نفر، یا حتی دو نفر؛ اما آنچه اهمیت دارد، دوری از فضای گمانه‌زنی و اقدام سریع و قاطع دولت برای معرفی گزینه نهایی است.

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تأخیر بیشتر در معرفی وزیر اقتصاد، به صلاح شرایط کشور نیست و باید هرچه سریع‌تر این موضوع تعیین‌تکلیف شود./دانشجو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار